Food At Work Live voor exposanten: een live platform voor de voedingsindustrie

Jongeren zin doen krijgen in de voedingsindustrie. Dat is de opzet van het job- en opleidingsevent Food At Work Live. Het evenement wil jongeren een blik geven achter de schermen van de voedingsindustrie en hen kennis laten maken met de verschillende beroepen en opleidingen binnen de sector. 


Op deze 5de editie nodigen we opnieuw leerlingen uit van de 3de graad secundair onderwijs - zowel TSO als BSO - binnen de studiegebieden Mechanica-Elektriciteit, Land- en Tuinbouw (studierichting Biotechnische Wetenschappen) en Voeding.

Wie kan deelnemen als exposant?

Food At Work Live wil verschillende partijen uit de voedingsindustrie samenbrengen om de leerlingen een zo divers mogelijk aanbod te brengen. De focus ligt op voedingsbedrijven die – eventueel via hun in-house uitzendkantoor – hun activiteiten voorstellen via een workshop en/of een actieve demo. Daarnaast werken opleidingsinstanties aan dit initiatief mee om een boeiend educatief programma te kunnen samenstellen. 
 

Bekijk hier het aanbod voor exposanten.

Waarom deelnemen?

Het evenement biedt de voedingssector een podium om opleidingen, beroepen en jobs voor te stellen aan de werkzoekenden van de toekomst én van vandaag. Naast het educatieve programma voor de leerlingen gaat er tijdens Food At Work Live ook een jobmarkt door waar u als voedingsbedrijf uw vacatures kunt presenteren.