Aanbod voor exposanten

Als exposant kunt u uw bedrijf voorstellen aan de doelgroepen via volgende twee onderdelen:

1. Educatief programma

doorlopend van 9-12 uur en van 13-16 uur

Als voedingsbedrijf kunt u een workshop en/of actieve demo uitwerken waarbij u een bepaalde functie binnen uw bedrijf in de kijker zet, het productieproces belicht of uw product op een ludieke manier voorstelt. Zolang het onderwerp de leerlingen prikkelt voor de voedingsindustrie!

Een workshop duurt 1 uur 15 min. en wordt beperkt tot max. 12 leerlingen. 
Een actieve demo duurt 15 min. en wordt beperkt tot max. 6 leerlingen.

Per blok van 3 uur volgen de leerlingen 1 workshop en 5 actieve demo’s . De organisatie probeert u ten laatste een week op voorhand door te geven welke klasgroepen er bij u zullen langskomen. 

Voor het uitwerken van een workshop of demonstratie kunt u ook samenwerken met uw in-house uitzendkantoor. 

2. Jobmarkt - optioneel

van 13.30-15.30 uur

Als u deelneemt aan het educatieve programma met een workshop en/of demo kunt u zich als voedingsbedrijf ook inschrijven voor de jobmarkt; al dan niet samen met uw in-house uitzendkantoor.

De jobmarkt wordt georganiseerd door de VDAB. De VDAB screent op voorhand werkzoekenden op basis van de meest gezochte profielen die de deelnemende bedrijven doorgeven. Als u zich inschrijft voor de jobmarkt kunt u 4 functies van concrete vacatures - of profielen waar regelmatig nood aan is - opgeven. Vervolgens stelt de VDAB een shortlist op van 4 functies (waar het meeste vraag naar is) waarvoor ze kandidaten zullen screenen.

Op deze manier kan de jobmarkt heel praktisch ingericht worden. Eens de 4 functies bepaald zijn, plaatsen de bedrijven hun vacatures op de VDAB-website.